Maxcellent pups

Pups

 

Geboren op 9 november 2017

6 reutjes & 2 teefjes (allemaal blauw)

De pups mogen de eerste week van januari het nest verlaten.Daen Thai Phaingam


Mai

De vader van het nest is Daen Thai Phaingam M28 (Sky), een forse blauwe TRD waar werkelijk alles aan klopt. Een imposante verschijning, goede bespiering, een mooi gangwerk en een zeer atletisch lijf. Deze vriendelijke, stoer uitziende hond is zeer toegankelijk naar andere honden en ook naar mensen. Dat is een enorm pluspunt omdat veel TRD's wat schuwer van aard zijn. Een gezonde hond die alleen maar een bezoek brengt aan de dierenarts voor zijn jaarlijkse enting. Bedankt Elena Artjuh, dat jouw Sky vader mocht worden van onze pups.

De moeder van dit nest is onze TRD SPAIN (Mai). Zij komt uit forse Thaise outcross bloedlijnen. Ze heeft de karakteristieke blauwe tong, zwarte nagels, gele ogen en is naast gezelschapsdier binnen ons gezin ook actief in de sport canicross. Zij is sterk, atletisch, snel en in topconditie. Zij is altijd alert maar nooit hyper of druk. Een evenwichtig karakter is een betere omschrijving voor haar. Vriendelijk voor mens en dier. Mai is kerngezond en voldoet aan alle gezondheidseisen van de rasvereniging.  

Nestverwachting
Zowel de vader als moeder hebben een blauwe velvet vacht. Dit geven zij ook door aan de pups. Beide zitten ze aan de bovenkant van de schofhoogte van dit ras, zodat de pups naar verwachting dit gaan volgen. De ouders hebben fenotypisch in uiterlijk, karakter en gezondheid overeenkomstige kenmerken. Met onze kennis over de achterlijnen van deze ouderdieren mogen we verwachten dat de pups homogeen zullen zijn, wat simpel gezegd inhoudt dat er weinig verschil tussen de nestgenoten zit en dat de pups later erg op de ouders zullen gaan lijken; Forse, gezonde honden met een fijn karakter!

Bij een bezoek aan onze kennel laten we je de gezondheidsuitslagen, afstammingsbewijzen, etc. van de ouderhonden zien en motiveren wij graag waarom we voor deze combinatie gekozen hebben. We nemen dan ook de tijd om kennis met elkaar te maken en alle vragen te beantwoorden, uiteraard geheel vrijblijvend aan beide kanten. Een pupkoper moet er een goed gevoel over hebben en wij willen ook graag weten of de pup op het nieuwe adres gelukkig gaat worden.

 

 

Stamboom pups:

Daen Thai Phaingam { Daen Thai 's Pai-ngern { TH CH Siam's TRB Chan-PHA by DDP
Bow Ngern
Manow of Daen Thai Kennel { Siam's TRB Song-Karn
Maprang
NL CH, BENELUX WINNER TRD Spain { Gucci Thaikru { TH CH Siam's TRB Chan-PHA by DDP
Baan Chuen of Noppakao
Raroeng Kennel's Bai Tong { Sakae-Ngam
Raroeng's Fong Nam